INSTÄLLT - Johan Boding & Night of Queen

Folkets hus Östersund PB-Hallen
22 okt. 2021
19:30
Startar om 187 dag(ar)

Mer information

Evenemangsbeskrivning

Inställt - Johan Boding & Night of Queen kommer tillbaka under 2021 med ny stor landsomfattande turné.

Inställt på arrangörens begäran! För eventuella frågor kring återbetalning av biljetter mm så hänvisar vi till arrangören ER-MUSIK PRODUKTION SVERIGE AB, info@er-musik.se.

Det är med stor sorg och besvikelse som vi tvingas ta beslutet att under rådande omständigheter ställa in och lägga ned den stora produktionen Queen 50 Years.

Vi skulle kommit till PB-Hallen Fredag 22 okt 2021. Vi beklagar att vi inte får göra denna hyllning till Queen och att vi inte kommer till Östersund och får möta er i publiken.

För dig som har köpt biljett gäller full återbetalning ( även biljettavgift som vi står för )

Med hopp om att ses igen! - Följ gärna med vad som händer www.nightofqueen.se
 
För mer info: www.nightofqueen.se

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Information kring konferens- och eventverksamheten


Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår konferens- och eventverksamhet under våren 2021, på grund av COVID-19. Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet och bransch.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp igen.

Har ni frågor: Kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

// Folkets Hus Östersund