Nazareth

Folkets hus Östersund PB-Hallen
10 apr. 2021
22:00
28 Dag(ar) sedan

Evenemangsbeskrivning

Det som började med pubspelningar i Skottland banade väg för ett av tidernas största rockband… NAZARETH!

Kontakta arrangören för eventuella frågor om biljetter och evenemanget, info@karlssonochnorberg.se

 

Hösten 2020 firar det legendariska classic rock-bandet Nazareth 50-årsjubileum och med flera tusentals avverkade konserter i bagaget kommer bandet till Östersund våren 2021.


Den 10 april 2021 intar Nazareth Folkets Hus Östersund för en exklusiv fullbandskonsert uppbackat av en supportakt som tillsammans kommer att bjuda publiken på en fullspäckad konsertkväll.

Insläpp 19:00

Nazareth börjar spela ca 22:00
Innan det så spelar förbanden, tider och vilka förband kommer inom kort.

Köket erbjuder:

2-rätters konsertmeny 295kr från klockan 19:00:

Varmrätt: Oxfilétoast med pico de gallo och bearnaisesås, serveras med pommes.

Efterrätt: klassisk Crème brûlée

Boka bord via boking@fhosd.se eller 063 - 664 94 01 begränsat antal platser så först till kvarn.Baren/Caféet öppnar ca tretimmar innan föreställningen startar och vi har alltid en pubmeny som du kan beställa ifrån om du är sugen på något att äta. I caféet finns kaffe/the, smörgåsar, "gobitar", snacks, godis, läsk, mineralvatten mm. Vi önskar dig en trevlig kväll! 
För mer info: bokning@fhosd.se eller 063-6649400

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Information kring konferens- och eventverksamheten


Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår konferens- och eventverksamhet under våren 2021, på grund av COVID-19. Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet och bransch.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp igen.

Har ni frågor: Kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

// Folkets Hus Östersund