Skriv ut

Nordman firar 25 år -Nytt datum!


02 okt - 02 okt 2021 Startar om 252 dag(ar)


target

Evenemangsbeskrivning

Nordman - Konserten är framflyttad till den 2 oktober 2021, för frågor kontakta arrangören United Stage Tel. +46 8 555 700 00 eller info@unitedstage.se

Nordman är tillbaka – i år firar de 25 år med albumet ”Tänk om” som släpptes i oktober. I vår väntar en omfattande Sverigeturné med konserter där Mats och Håkan berättar sin händelserika historia varvat med deras musik. Håkan Hemlin har aldrig sjungit bättre och Mats Wester aldrig skapat bättre musik.

”Vi är ju mer ett liveband egentligen. Det ger oss en otrolig energi att möta publiken. En stor del av dem blev våra fans redan som barn, i dag har de med sig sina egna barn,” berättar Mats. ”Det blir mycket allsång, texterna har betytt så mycket för så många.”

Mycket handlar med andra ord om att återvinna det gamla samtidigt som Nordman är måna om att skapa något helt nytt och fräscht.

”Det här med recycling är något som vi tycker är viktigt, inom alla områden”, säger Mats. ”Man skulle nog kunna säga att vi återvinner oss själva.”

Det hinner hända mycket på 25 år. Och kanske är det först nu som Nordman verkligen hittat hem. De har borstat av allt vägdamm, lyft blicken och tittat framåt men också inåt. Och någonstans där, i korsningen av gammalt och nytt, återupptäckte de glädjen till musiken och den långa vänskapen.

Biljettpris: 495 kr + avgift
Konsertlängd: cirka 90 minuter, ingen paus.

Baren/Caféet öppnar ca två timmar innan föreställningen/konserten startar och vi har alltid en pubmeny som du kan beställa ifrån om du är sugen på något att äta. I caféet finns kaffe/the, smörgåsar, "gobitar", snacks, godis, läsk, mineralvatten mm. Vi önskar dig en trevlig kväll hos oss! 
För mer info: bokning@fhosd.se eller 063-6649400


Platsinformation - PB-Hallen