The Magical Music of Harry Potter

Folkets hus Östersund PB-Hallen
Skriv ut
19 nov. 2021
20:00
Startar om 301 dag(ar)

Mer information

Evenemangsbeskrivning

En unik film- och musikupplevelse: The Magical Music of Harry Potter - Live in Concert med bröderna Weasley! Den bästa musiken från alla Harry Potter-filmer och musikalen med London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra.

En unik film- och musikupplevelse:

The Magical Music of Harry Potter - Live in Concert med bröderna Weasley! Den bästa musiken från alla Harry Potter-filmer och musikalen med London Philharmonic & Symphonic Film Orchestra.

Harry Potter-filmerna är en av de mest framgångsrika filmerna i biohistorien.

Den prisbelönta filmmusiken kommer nu som en unik konsertkväll för första gången med Weasley-bröderna till Europa!

Originalskådespelare, solister, en kör och symfoniorkester kommer att leva upp till Harry Potters magiska musik.

Publiken kommer att få uppleva de viktigaste musikaliska ögonblicken ifrån Harry Potter. Programmet inkluderar filmmusiken av fyrfaldige Oscar-vinnaren John Williams, Patrick Doyle, Nicolas Hooper och Oscar-vinnaren Alexander Desplat samt det bästa av musiken från "Harry Potter and the Cursed Child", som har fått många utmärkelser i London och New York, samtidigt som det var den mest framgångsrika pjäsen i världen.

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Pressrelease

Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår eventverksamhet under hösten 2020, detta pga. COVID-19.

Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet i höst.
Därför måste vi meddela att event- och konferensverksamheten stängs tillsvidare, detta innebär att alla konserter, danser, konferenser och övriga event som var planerat för hösten 2020 ställs in.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp under 2021.

Ni som har köp biljetter till de planerade arrangemangen hösten 2020, hänvisar vi till arrangören då vi inte administrerar några biljetter. Vi hyr ut lokalerna till de olika eventen.

Vi informerar fortlöpande här på hemsidan och på vår Facebook-sida.

Övriga frågor, kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs pressreleasen i sin helhet här >

// Folkets Hus Östersund