The Ukulele Orchestra of Great Britain

Folkets hus Östersund PB-Hallen
Skriv ut
29 feb. 2020
19:00
37 Dag(ar) sedan

Mer information

Evenemangsbeskrivning

Den oemotståndliga ukuleleorkestern på Sverigeturné under våren 2020 med underhållning, glädje, fantastisk musik och stort artisteri.

De spelar så plektrumen glöder!

Den engelska ukulele gruppen George Hinchliffe's ”The Ukulele Orchestra of Great Britain” är en internationell sensation och något av en nationalklenod hemma i Storbritannien. Genom åren har de flitigt turnerat runt om i världen. Nu är det klart att succégruppen gästar Östersund våren 2020.

Deras fantastiska historia spänner över 30 år och har gått från nyfikenhet till virtuositet och från lantliga småscener till Carnegie Hall. Med instrument köpta för växelpengar har orkestern spelat för kungligheter på The Royal Albert Hall, Operahuset i Sydney och på den jättelika Glastonburyfestivalen.

På en mer eller mindre ständigt pågående världsturné levererar orkestern härlig underhållning med torr engelsk humor och en oemotståndlig och svängig musik.

Gruppen är mästare på att göra det oväntade, vare sig i egensinniga och underbara tolkningar av folkmusik, klassiska pärlor, rock och pop eller för den delen av sina egna kompositioner.

”An oversized dose of unexpected hipness” /New York Times
”Hilarious and heartfelt” /Financial Times
“Wonderfully Clever” /David Bowie
“They have grown into a much-loved institution” /The Observer

www.ukuleleorchestra.com

Baren/Caféet öppnar ca två timmar innan föreställningen startar och vi har alltid en pubmeny som du kan beställa ifrån om du är sugen på något att äta. I caféet finns kaffe/the, smörgåsar, "gobitar", snacks, godis, läsk, mineralvatten mm. Vi önskar dig en trevlig kväll! 
För mer info: bokning@fhosd.se eller 063-6649400

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.