Uthyrning möbler

Uthyrning möbler

Vi har en hel del möbler att välja på för både små och större event, fester och bröllop med mera. Bland annat finns bord, ståbord, talarstolar, bardiskar, konferens-/matbordsstolar, höga barstolar, mobila garderobsställningar och scenpodier för uthyrning. Vi kan även ta hand om transporterna av det ni önskar hyra – allt för att ni ska få ett så smidigt och trevligt event som möjligt. Behöver ni ljud- och ljus eller vill boka underhållning – så kan vi hjälpa er även med detta.

Hos oss kan du även hyra glas och porslin med mera för att kunna arrangera den bästa festen, konferensen eller mässan. Och vi hjälper dig naturligtvis med en välsmakande och trevlig catering .

Vid bokning av möbler eller porslin från Folkets Hus gäller följande:
– Skador på hyrgodset som skett under uthyrningstiden, betalas av kunden
– Kunden har ansvar för hyrgodset under hela uthyrningstiden
– Hyrgodset hämtas och lämnas på överenskommen dag och tid
– Önskas leverans betalas detta av kunden

Kontakta oss för mer detaljer och mått på de möbler vi har till uthyrning. Skicka ett meddelande till oss nedan, så hör vi av oss till dig inom kort.

Jag vill göra en förfrågan om att hyra möbler!

 

OBS! En förfrågan är inte ett kvitto eller garanti för att uthyrningen är bekräftad. Avvakta därför skriftligt svar och överenskommelse från ansvarig på Folkets Hus Östersund.

Behöver du hyra porslin, bestick eller glas till en fest eller evenemang? Vi har det mesta för en lyckad fest. Läs mer här>>

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Information kring konferens- och eventverksamheten


Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår konferens- och eventverksamhet under våren 2021, på grund av COVID-19. Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet och bransch.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp igen.

Har ni frågor: Kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

// Folkets Hus Östersund