Sommarhagen

Sommarhagen – en trevlig och mycket omtyckt lokal med soft, skön känsla och kreativt högt i tak och "grönt gräs" under fötterna ... Här kan du planera in en konferens med olika typer av sittningar. I s k biosittning sitter ni 86 personer och i en härlig diskussionsvänlig u-sittning sitter ni 26 personer.

Det här är ett rum med stora möjligheter för allt från konferens, bild/biovisning, mingel, föreläsningar, grupparbeten och utställning. Bara fantasin sätter gränser.

Kapacitet

  • Biosittning: 86 personer
  • Skolsittning: 58 personer
  • U-Sittning: 26 personer

Storlek

90 m²

Teknik

Övrig teknik offereras enligt önskemål och överenskommelse

Fast utrustning

  • Projektor
  • Två mikrofoner/Headset
  • Konferensljud
  • Konferensljus (vitt frontljus)

Välkommen att kontakt Pia Söderberg eller fyll i bokningsförfrågan nedan...

Bokningsförfrågan lokal Folkets Hus Östersund

 
Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Pressrelease

Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår eventverksamhet under hösten 2020, detta pga. COVID-19.

Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet i höst.
Därför måste vi meddela att event- och konferensverksamheten stängs tillsvidare, detta innebär att alla konserter, danser, konferenser och övriga event som var planerat för hösten 2020 ställs in.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp under 2021.

Ni som har köp biljetter till de planerade arrangemangen hösten 2020, hänvisar vi till arrangören då vi inte administrerar några biljetter. Vi hyr ut lokalerna till de olika eventen.

Vi informerar fortlöpande här på hemsidan och på vår Facebook-sida.

Övriga frågor, kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs pressreleasen i sin helhet här >

// Folkets Hus Östersund