Konserter och shower på Folkets hus

Här hittar du information om alla våra kommande konserter och shower

10
Apr
22:00 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
Det som började med pubspelningar i Skottland banade väg för ett av tidernas största rockband… NAZARETH! mer
15
Apr
20:30 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
En kväll med Petter - 15 april mer
16
Apr
19:30 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
Det här blir ett kärt återseende! mer
02
Oct
19:30 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
Nordman är tillbaka mer
14
Oct
19:00 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
Lill Lindfors ”Tillsammans är ett sätt att finnas till” mer
19
Oct
19:00 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
Komikern Jan Bylund och Psykologen Mattias Lundberg är tillbaka på scenen efter dundersuccén med Den Lyckliga Pessimisten. Nu får du svaret på allt du undrat över under hela din barndom. ... mer
22
Oct
19:30 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
Inställt - Johan Boding & Night of Queen kommer tillbaka under 2021 med ny stor landsomfattande turné. mer
19
Nov
20:00 | Folkets hus Östersund - PB-Hallen
En unik film- och musikupplevelse: The Magical Music of Harry Potter - Live in Concert med bröderna Weasley! Den bästa musiken från alla Harry Potter-filmer och musikalen med London Philharmonic ... mer
Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Pressrelease

Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår eventverksamhet under hösten 2020, detta pga. COVID-19.

Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet i höst.
Därför måste vi meddela att event- och konferensverksamheten stängs tillsvidare, detta innebär att alla konserter, danser, konferenser och övriga event som var planerat för hösten 2020 ställs in.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp under 2021.

Ni som har köp biljetter till de planerade arrangemangen hösten 2020, hänvisar vi till arrangören då vi inte administrerar några biljetter. Vi hyr ut lokalerna till de olika eventen.

Vi informerar fortlöpande här på hemsidan och på vår Facebook-sida.

Övriga frågor, kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs pressreleasen i sin helhet här >

// Folkets Hus Östersund