Kontor att hyra

Ta chansen att flytta ert företag till ett modernt kontorshus med fantastiskt läge och strax över 40 företag/organisationer i samma byggnad. Du har tillgång till dit eget kontor 24/7.

Fastigheten inrymmer en restaurang, café och konferenslokaler för 5–770 personer.  I närområdet i direkt anslutning finns Storsjöbadet med gym-och relaxavdelning, ett hotell samt mycket bra cykelvägar och bra bussförbindelser.

Naturligtvis har vi även motorvärmarplatser, som ni kan hyra och en stor gratis parkering för era kunder/besökare. Fina grönområden finns utanför knuten, där ni kan ta en härlig lunchpromenad.

Kontor

Våra kontor har en storlek från 11–34 kvm. Naturligtvis gör vi allt för att tillgodose era önskemål, om ni vill förändra och anpassa lokalen. Du har tillgång till 100 Mb bredband, hiss, fikarum/pentry på varje våningsplan, en stor fri besöksparkering och möjlighet att hyra din egen motorvärmarplats. Den nyrenoverade restaurangen via huvudingången, serverar Dagens lunch, Dagens Vegetariska rätt och Veckans Soppa. Här finns även ett trevligt litet café samt en bemannad reception – öppen mellan kl 08:00–16:00 alla vardagar.

Du är varmt välkommen att boka in en visning av lokalerna, för att ta dig en lite närmare titt på våra kontorsrum och de trevliga omgivningarna.

Konferensrum

Behöver ni ibland en större möteslokal eller vill anordna ett kundevent – vi kan då erbjuda Folkets Hus hyresgäster att hyra konferenslokaler på Folkets Hus konferensanläggning till ett förmånligare pris.

Jag är intresserad av kontorslokaler – kontakta mig

 
Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Pressrelease

Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår eventverksamhet under hösten 2020, detta pga. COVID-19.

Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet i höst.
Därför måste vi meddela att event- och konferensverksamheten stängs tillsvidare, detta innebär att alla konserter, danser, konferenser och övriga event som var planerat för hösten 2020 ställs in.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp under 2021.

Ni som har köp biljetter till de planerade arrangemangen hösten 2020, hänvisar vi till arrangören då vi inte administrerar några biljetter. Vi hyr ut lokalerna till de olika eventen.

Vi informerar fortlöpande här på hemsidan och på vår Facebook-sida.

Övriga frågor, kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs pressreleasen i sin helhet här >

// Folkets Hus Östersund