Skip to main content

Kontor att hyra

Ta chansen att flytta ert företag till ett modernt kontorshus med fantastiskt läge och strax över 40 företag/organisationer i samma byggnad. Du har tillgång till dit eget kontor 24/7.

Fastigheten inrymmer en restaurang, café och konferenslokaler för 5–770 personer.  I närområdet i direkt anslutning finns Storsjöbadet med gym-och relaxavdelning, ett hotell samt mycket bra cykelvägar och bra bussförbindelser.

Naturligtvis har vi även motorvärmarplatser, som ni kan hyra och en stor gratis parkering för era kunder/besökare. Fina grönområden finns utanför knuten, där ni kan ta en härlig lunchpromenad.

Kontor

Våra kontor har en storlek från 11–34 kvm. Naturligtvis gör vi allt för att tillgodose era önskemål, om ni vill förändra och anpassa lokalen. Du har tillgång till 100 Mb bredband, hiss, fikarum/pentry på varje våningsplan, en stor fri besöksparkering och möjlighet att hyra din egen motorvärmarplats. Den nyrenoverade restaurangen via huvudingången, serverar Dagens lunch, Dagens Vegetariska rätt och Veckans Soppa. Här finns även ett trevligt litet café samt en bemannad reception – öppen mellan kl 08:00–16:00 alla vardagar.

Du är varmt välkommen att boka in en visning av lokalerna, för att ta dig en lite närmare titt på våra kontorsrum och de trevliga omgivningarna.

Konferensrum

Behöver ni ibland en större möteslokal eller vill anordna ett kundevent – vi kan då erbjuda Folkets Hus hyresgäster att hyra konferenslokaler på Folkets Hus konferensanläggning till ett förmånligare pris.

Jag är intresserad av kontorslokaler – kontakta mig