Fastighetsservice

Felanmälan

Är du hyresgäst som vill göra en felanmälan Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Vi återkommer senast inom 3 dagar för åtgärd.

Samtalspartner

Vi är din samtalspartner och en trygg kontakt med den effektivitet och professionalitet som kännetecknar en rationell och utvecklande fastighetsskötsel av idag.

Vi gör allt för att tillgodose era önskemål, om ni vill förändra eller anpassa lokalen efter den verksamhet ni bedriver. Vi vill göra bättre än bra för att ni ska trivas hos oss.

Fastighetsservice


Lars Normark

Fastighetsansvarig

Direkt 070-656 49 80

  • Träffar: 2482
Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Pressmeddelande


Vi på Folkets Hus Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår event-verksamhet förrän tidigast hösten 2022, detta på grund av COVID-19. Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån vilka bestämmelser och restriktioner som kommer att gälla för vår bransch.
 
Detta innebär att event- och konferensverksamheten håller helt stängt tillsvidare, vilket betyder att inga konserter, danser, konferenser och övriga event kommer att genomföras i våra lokaler under den här tiden. Restaurangen håller också stängt tillsvidare. Läs pressmeddelandet i sin helhet här>>

 

// Folkets Hus Östersund