PB-hallen

Petterson Berger-hallen är Folkets Hus största lokal med utdragbar läktare eller härlig parkett att ta en svängom på. Här arrangeras det bl a danser, middagar, mässor, konferenser, träningskonvent, konserter och teater och mycket mera.

Kapacitet

420 personer i middagssittning
572 personer med utdragbar läktare (teatersittning)
760 personer i biosittning (plant golv)
1 800 personer stående
324 personer skolsittning

Storlek

400 m²

Teknik

Projektor
Två mikrofoner/headset
Konferensljud
Konferensljus (vitt frontljus)
Övrig teknik offereras enligt önskemål och överenskommelse

Fast utrustning

Filmduk
Hörslinga
Internetuppkoppling
Platsnumrering (visa ritning för numrering >>)

Välkommen att kontakt Pia Söderberg eller fyll i bokningsförfrågan nedan...

Bokningsförfrågan lokal Folkets Hus Östersund

 
Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Information kring konferens- och eventverksamheten


Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår konferens- och eventverksamhet under våren 2021, på grund av COVID-19. Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet och bransch.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp igen.

Har ni frågor: Kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

// Folkets Hus Östersund