Skip to main content

Våra lokaler

Här finns kontorslokaler med närhet till bussar och parkeringsplatser, naturen inpå knuten med cykelvägar och Storsjöbadet med Sportsgym alldeles runt hörnet. I samma byggnad hittar du en trevlig lunchrestaurang. Det skulle vi vilja kalla för ett riktigt bra läge.

Här finns vi

Du hittar oss på Krondikesvägen 93 i Östersund – ungefär 7–10 minuters bilresa från Östersunds centrum. Vi har ett bra läge med många faciliteter nära till hands

Omgivning

I närområdet finns Östersundstravet, Östersunds Camping, Hotell Scandic Syd, Storsjöbadet med träningsanläggningen Sportsgym.

Kommunikationer

Det är mycket bra bussförbindelser till oss genom linjerna 2, 6 och 9, som går förbi busshållplatsen som heter ”Östersunds Camping” och linje 8 passerar alldeles utanför Folkets Hus på Krondikesvägen. Här har du närheten till det som underlättar och gör din vardag lättsam och smidig, men får samtidigt tillgång till naturen alldeles utanför dörren – för rekreation och enkelhet. Det är några av de plus i vardagen, som vi tycker är viktigt och som skapar balans i arbetslivet.