Våra lokaler

Här finns kontorslokaler med närhet till bussar och parkeringsplatser, naturen inpå knuten med cykelvägar och Storsjöbadet med Sportsgym alldeles runt hörnet. I samma byggnad hittar du en trevlig lunchrestaurang. Det skulle vi vilja kalla för ett riktigt bra läge.

Här finns vi

Du hittar oss på Krondikesvägen 93 i Östersund – ungefär 7–10 minuters bilresa från Östersunds centrum. Vi har ett bra läge med många faciliteter nära till hands

Omgivning

I närområdet finns Östersundstravet, Östersunds Camping, Hotell Scandic Syd, Storsjöbadet med träningsanläggningen Sportsgym.

Kommunikationer

Det är mycket bra bussförbindelser till oss genom linjerna 2, 6 och 9, som går förbi busshållplatsen som heter ”Östersunds Camping” och linje 8 passerar alldeles utanför Folkets Hus på Krondikesvägen. Här har du närheten till det som underlättar och gör din vardag lättsam och smidig, men får samtidigt tillgång till naturen alldeles utanför dörren – för rekreation och enkelhet. Det är några av de plus i vardagen, som vi tycker är viktigt och som skapar balans i arbetslivet.

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Pressmeddelande


Vi på Folkets Hus Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår event-verksamhet förrän tidigast hösten 2022, detta på grund av COVID-19. Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån vilka bestämmelser och restriktioner som kommer att gälla för vår bransch.
 
Detta innebär att event- och konferensverksamheten håller helt stängt tillsvidare, vilket betyder att inga konserter, danser, konferenser och övriga event kommer att genomföras i våra lokaler under den här tiden. Restaurangen håller också stängt tillsvidare. Läs pressmeddelandet i sin helhet här>>

 

// Folkets Hus Östersund