Våra lokaler

Här finns kontorslokaler med närhet till bussar och parkeringsplatser, naturen inpå knuten med cykelvägar och Storsjöbadet med Sportsgym alldeles runt hörnet. I samma byggnad hittar du en trevlig lunchrestaurang. Det skulle vi vilja kalla för ett riktigt bra läge.

Här finns vi

Du hittar oss på Krondikesvägen 93 i Östersund – ungefär 7–10 minuters bilresa från Östersunds centrum. Vi har ett bra läge med många faciliteter nära till hands

Omgivning

I närområdet finns Östersundstravet, Östersunds Camping, Hotell Scandic Syd, Storsjöbadet med träningsanläggningen Sportsgym.

Kommunikationer

Det är mycket bra bussförbindelser till oss genom linjerna 2, 6 och 9, som går förbi busshållplatsen som heter ”Östersunds Camping” och linje 8 passerar alldeles utanför Folkets Hus på Krondikesvägen. Här har du närheten till det som underlättar och gör din vardag lättsam och smidig, men får samtidigt tillgång till naturen alldeles utanför dörren – för rekreation och enkelhet. Det är några av de plus i vardagen, som vi tycker är viktigt och som skapar balans i arbetslivet.

Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Pressrelease

Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår eventverksamhet under hösten 2020, detta pga. COVID-19.

Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet i höst.
Därför måste vi meddela att event- och konferensverksamheten stängs tillsvidare, detta innebär att alla konserter, danser, konferenser och övriga event som var planerat för hösten 2020 ställs in.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp under 2021.

Ni som har köp biljetter till de planerade arrangemangen hösten 2020, hänvisar vi till arrangören då vi inte administrerar några biljetter. Vi hyr ut lokalerna till de olika eventen.

Vi informerar fortlöpande här på hemsidan och på vår Facebook-sida.

Övriga frågor, kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Läs pressreleasen i sin helhet här >

// Folkets Hus Östersund