Restaurangen på Folkets Hus
Dagens lunch serveras normalt alla vardagar, helgfria veckor, klockan 11.00 till 13:30.
Alltid lunchbuffé, dagens soppa och ett vegetariskt alternativ. Till lunchen ingår dryck, färskt bröd och smör, sallad samt kaffe.
Mat är viktigt för en bra upplevelse. I restaurangen på Folkets Hus har vi ett kök som serverar goda luncher varje vardag. Köket kan servera 2 000 buffégäster eller drygt 1 000 sittande gäster på en festlig 3-rätters middag. Vårt kök håller mycket hög klass och erbjuder mat för både vardag och fest och för små och stora sällskap. Självklart kan vår kock skräddarsy en meny just för dig – eller leverera din önskemeny. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en meny för just ditt event. För bokning eller frågor skicka en förfrågan eller ring oss på 063–664 94 01.
Veckans meny
Vecka 43
Måndag
Fläskfilé i gräddig vitlökssås, serveras med pastamore, pesto & rivenost.
Potatis & löksoppa.
Veg: Pastamore med pesto, rivenost & stekta champinjoner.
Tisdag
Havets wallenbergare på torsk och lax, serveras med potatismos, gröna ärtor, skirat smör och citron.
Potatis & löksoppa.
Veg: Linsbiffar med dill å lök, potatismos, fräst lök & citronsås.
Onsdag
Grillmarinerad kycklingfilé, ratatouille, rouillesås & kokt potatis.
Potatis & löksoppa.
Veg: Ratatouille med friterad haloumi.
Torsdag
Pannbiff med stekt lök, stekt potatis, gräddsås & lingon.
Potatis & löksoppa.
Veg: Ugnsrostad sötpotatis, med fetaost, örter & rouillesås.
Fredag
Pulled pork, med varma nachos, picklad lök, vitlökssås, salasasås, pic de gallo, fajitakyckling, tortillabröd, bön röra, grillade grönsaker.
Potatis & löksoppa.
Veg: Flera vegetariska alternativ finns.
Lördag
Stängt
Söndag
Stängt