Vinterträdgården

Vinterträdgården är mest lämpad för stora mässor, middagar, middagsshower, pubkvällar, konserter, modevisningar, utställningar med mycket mera. Här är rejält högt i tak – hela 14 meter till nock, stora takfönster som släpper in härligt dagsljus, höga portar, för att kunna ta in större fordon, en stor bar samt en trappa upp hittar du vår Konstnärshylla – 30 meter yta för t ex konstutställningar, vernissager med trevlig cafésittning. Ett rum med oändliga möjligheter.

Kapacitet

400 personer i middagssittning inkl. konsthyllan
320 personer i bankettsittning
320 personer biosittning

Storlek

550 m²
14 m i takhöjd

Teknik

Offereras enligt förfrågan och önskemål

Fast utrustning

Internetuppkoppling

Välkommen att kontakt Pia Söderberg eller fyll i bokningsförfrågan nedan...

Bokningsförfrågan lokal Folkets Hus Östersund

 
Folkets hus Östersund

Krondikesvägen 93D, SE-831 46 Östersund | Växel +46 (0)63–664 94 00 | E-post Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Form: Märit Jonsson Design AB Produktion: Björs IT konsult Foto: Jens Ljungdahl, Märit Jonsson, Tommy Andersson, Stefan Linnerhag.

Information kring konferens- och eventverksamheten


Vi på Folkets Hus i Östersund Ekonomisk Förening vill meddela att vi tyvärr inte kommer att kunna öppna vår konferens- och eventverksamhet under våren 2021, på grund av COVID-19. Vi har inga möjligheter att planera vår verksamhet utifrån hur och vilka bestämmelser som kommer att gälla för vår verksamhet och bransch.

Det är mycket tråkigt att meddela detta men vi måste ta höjd på vilka förutsättningar vi står inför. Det är en stor osäkerhet i denna bransch i och med de restriktioner som nu gäller för allmänna sammankomster. Vi hoppas att vi kommer att veta mera under hösten, huruvida vi kan öppna upp igen.

Har ni frågor: Kontakta Verksamhetschef Sara Arhusiander på 063-664 94 02 eller Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

// Folkets Hus Östersund